Internasjonalisering - prosjekt mellom tyskklasser i Norge, Kroatia og Romania

Før jul startet tysk 2 vg1 et språkprosjekt med to tyskklasser i Kroatia og Romania. Elevene har utvekslet julebrev med hverandre, og elevene har mottatt brevene fra Romania - noe elevene hadde sett frem til.

Oppdatert info om korona

Nedenfor kommer oppdatert info om korona og instrukser om testing før skolestart, mandag 3.januar 2022.

Skolen er på Rødt nivå fra 15.desember

Fra og med onsdag 15.desember er skolen på rødt nivå. Dette betyr at vi må innføre vekselundervisning, med noen elever hjemme og noen elever på skolen. Elevene er informert om oppsettet fram til jul.

Tverrfaglig tema «Demokrati og medborgerskap»

Elevene i Tysk III på vg3 har laget en utstilling om det forestående valget i Tyskland 26.september som nå henger i biblioteket. De har gjort en sammenligning med norske partier siden det har vært valg i Norge også.

Foreldremøte - Flyfag vg2

Flyfagavdelingen inviterer til foreldremøte for vg2 klassen.

Elev-PC

Bestilling av elev-PC kan gjøres i perioden 15. juni 2021 til 17. desember 2021.

Husk munnbind hvis du må reise kollektivt