Tverrfaglig tema «Demokrati og medborgerskap»

Elevene i Tysk III på vg3 har laget en utstilling om det forestående valget i Tyskland 26.september som nå henger i biblioteket. De har gjort en sammenligning med norske partier siden det har vært valg i Norge også.

Seier i 2. runde av høstens Telialiga-turnering

Etter en utrolig opphenting så vant Bardufoss Wolverines torsdagens kamp mot Domino Prospects! 👏🏻🥳

Informasjon ang Covid-19 smitte ved Bardufoss vgs

Vi har i dag 9. september fått bekreftet tre positive tester på Covid-19 ved Bardufoss vgs.

Foresattmøte for 2IDA

Grunnet smittesituasjonen på skolen utsettes foresattmøtet for 2IDA, som skulle være mandag 13. september. Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt etter hvert.

Kunnskap om smitte blant barn og unge

Mange foreldre har spørsmål om den økende smitten og konsekvensene for barn og unge.

Foreldremøte - Flyfag vg2

Flyfagavdelingen inviterer til foreldremøte for vg2 klassen.

Foreldremøter for vg1-klassene

Vi inviterer til foreldremøter for vg1-klassene. Se tidspunktene under.

Elev-PC

Bestilling av elev-PC kan gjøres i perioden 15. juni 2021 til 17. desember 2021.

Husk munnbind hvis du må reise kollektivt