Informasjon til nye beboere

Til deg som har fått tildelt plass på internatet ved Bardufoss videregående skole.

Ta med:

Følgende må tas med av den enkelte:

  • Sengklær (dyne, pute og sengetøy)
  • Håndklær
  • Gardiner (2 lengder, 160 cm)
  • Overmadrass (80*200 cm)

Beboere som gis anledning til å bo på internatet i helgene må ta med:

  • Eget spiseutstyr (dekketøy og evt. gryte/stekepanne). 

Helsetilstand/funksjonshemming:
Beboer som har sykdom eller funksjonshemming som vi bør vite om, må oppgi dette i søknaden. Dette for den enkeltes sikkerhet og for at internatpersonalet skal kunne tilrettelegge på best mulig måte, samt at vi ønsker å unngå misforståelser. Helsesøster vil være tilgjengelig enkelte dager på skolen. Informasjon om dette fås fra internatpersonell.

Spisesal/spisetider: Spisesal er i blokk 1 på internat. Kantina er på skolen (Rustadhøgda). Spisetider spesifiseres senere.

  • Frokost mandag – fredag, serveres i spisesal
  • Lunsj mandag – fredag, lunsjpakke må smøres ved frokost
  • Middag mandag – torsdag, serveres i kantina
  • Kvelds mandag – torsdag, serveres i spisesal

Når det gjelder helgeopphold, må elevene holde maten selv. Beboerne har to kjøkken m/hvitevarer til disposisjon i helgene.

Lunsj:
Lunsjpakke må smøres ved frokost.
Drikke utleveres i kantine.
Har du ikke smurt matpakke på forhånd må du betale for lunsj (refunderes ikke).

Spesialkost:
Ved spesielle behov for kost  (eks: laktose, gluten, allergier osv.) pga. helsetilstand, må det oppgis i søknaden. I den grad det er mulig vil ansatte på kjøkkenet tilpasse tilbudet, men det må da gis nøyaktig informasjon og legeerklæring kreves. Tillegg i kostpris pr. mnd. for spesialkost er 380,-

Ordensregler i spisesalen:
Det er ikke tillatt å ta med mat, kopper, glass, brett, bestikk eller annet ut fra spisesalen uten særskilt tillatelse. Alle må rydde etter seg selv. Alle som oppholder seg i spisesalen må forholde seg til de beskjeder som blir gitt fra de ansatte. Arbeidstøy er ikke tillatt i spisesal/kantina. Brudd på reglementet kan medføre utvisning for en periode.

Møblering:
Rommet er i utgangspunktet ferdigmøblert, men tillatelse til å ta inn egne ”småmøbler” kan bli gitt ved henvendelse til internatleder. Vis hensyn når du skal feste bilder/plakater, slik at veggene ikke påføres merker. Bruk festekitt eller til nød knappenåler. Ikke tape, lim eller store stifter. Møbler som står på rom ved innflytting, skal ikke flyttes på/eller tas ut av rom uten tillatelse fra internatansatte.

Skoleskyss:
Busstransport mellom Sundlia (internatet) og Rustahøgda (skolen) vil være gratis for internatbeboerne. Det anbefales at elevene kjøper Tromskortet (30-dagers billett). Denne utgiften vil bli refundert med 370,- på Vg1 og Vg2 og 500,- på Vg3 elever. Refusjonen legges inn som fast fratrekk på den månedlige internatfaktura. På denne måten vil alle internatelever ha gratis skoleskyss. NB! Dette gjelder ikke flyfagelever, da de har krav på vanlig busskort, som søkes her

Internett:

Internett er tilgjengelig i alle internatrom via nettverkspunkt i vegg. For tilkobling trengs nettverkskabel. Dersom beboer ønsker trådløst nett eller flere tilkoblingspunkter, må beboer selv stille med eget aksesspunkt, svitsj eller ruter. Hastigheten på internettet ved internatet er 1000/1000Mbp/s fordelt på alle beboerne. Internettilgangen stenges hver kveld (søndag-fredag) kl 00.00, og åpnes igjen kl. 05.00.

 

Dersom du/dere har spørsmål, er det bare å ta kontakt.

Med vennlig hilsen:

Heidi Dahl Eidissen, internatleder Tlf. 97 72 73 49
Vakt telefon ved internatet Tlf. 77 78 93 87 eller 91 36 10 14

E-post: bardufoss.vgs@tffk.no
Sentralbord Tlf. 77 78 93 00

Velkommen til oss!